Keresés
Termékek

Díjtalan házhozszállítás

2016.11.17.

Megrendeléseit DÍJMENTESEN házhozszállítjuk (csak nem raklapos termék esetében) amennyiben a megrendelés értéke eléri a 32 000 Ft-ot.


     Kedvező áraink és gyors kiszállításunk mellett a megrendelt termékek végösszegén túl egyéb költséget -így szállítási költséget sem- számolunk fel, ezáltal tesszük lehetővé az Ön számára az ingyenes kiszállítást az ország egész területén, ha a megrendelés értéke eléri a 32.000 Ft összeget és nem raklapos csomagolású a termék.

     A 32.000 Ft összeget el nem érő megrendelések esetén a fuvardíjat partnerünk fizeti oly módon, hogy az 1.600 Ft + ÁFA fuvardíjat a számlára felvezetjük. Ha egy partnerünktől egy napon több megrendelés is érkezik, ezek közül csak a 32.000 Ft értéket meghaladók házhozszállítása ingyenes. Ennek egyszerű gyakorlati oka van: egy-egy megrendelés beérkezése után becsomagoljuk a szállítmányt és újabb csomag készítése esetében, a szállítmányozó cég is külön szállítmányként kezeli és számlázza azt cégünknek. A már leadott megrendelésekhez nem áll módunkban újabb tételeket hozzátenni.
Díjtalan házhozszállítás